Binnen Beurzen & Buiten Festivals

Wat kun je van mij verwachten?

Je gaat mij vinden op een aantal beurzen & festivals. Ik laat mij hierin leiden door mijn Spirit-Team zodat ik precies op dié locaties terecht kom waar ik de mensen kan treffen voor wie het zo belangrijk is om (weer) in verbinding te komen staan met hun eigen Spirit-Team. Collectief is dit belangrijk, omdat wij in een tijd leven waarin we momenteel een shift maken en velen onder ons hier zijn met een duidelijk doel. Echter zijn wij hier allemaal als mens geboren en is het vanuit conditionering en maatschappelijke structuren soms moeizaam om de weg terug te vinden naar de Bron. Ik mag verbinden en de boodschap doorgeven van jouw team. Ook kan ik de tools aanreiken die nodig zijn om die verbinding te verscherpen of te verdiepen, zodat jij als ziel weer bereikbaar bent voor de hulpbronnen en het hogere zelf die zo graag gehoord willen worden. Precies dié mensen die het nodig hebben zullen bij mij aanschuiven aan de tafel bij een binnenbeurs of in mijn caravan bij een buitenfestival. Zie ik jou daar?

 Lente en Zomer

Shanti Festival

Zaterdag 25 mei & Zondag 26 mei
Mét de caravan!

?

Juni/juli
Wordt nog ingevuld

Zielsgelukkig Festival

Zondag 4 augustus
Mét de caravan! 

Zielsgelukkig festival

Zondag 1 september
Mét de caravan!

Shanti Festival

Zaterdag 28 & Zondag 29 september
Mét de caravan!

Hxtival

Zaterdag 12 oktober
Mét de caravan!