Binnen Beurzen & Buiten Festivals

Wat kun je van mij verwachten?

Je gaat mij vinden op een aantal beurzen & festivals. Ik laat mij hierin leiden door mijn Spirit-Team zodat ik precies op dié locaties terecht kom waar ik de mensen kan treffen voor wie het zo belangrijk is om (weer) in verbinding te komen staan met hun eigen Spirit-Team. Collectief is dit belangrijk, omdat wij in een tijd leven waarin we momenteel een shift maken en velen onder ons hier zijn met een duidelijk doel. Echter zijn wij hier allemaal als mens geboren en is het vanuit conditionering en maatschappelijke structuren soms moeizaam om de weg terug te vinden naar de Bron. Ik mag verbinden en de boodschap doorgeven van jouw team. Ook kan ik de tools aanreiken die nodig zijn om die verbinding te verscherpen of te verdiepen, zodat jij als ziel weer bereikbaar bent voor de hulpbronnen en het hogere zelf die zo graag gehoord willen worden. Precies dié mensen die het nodig hebben zullen bij mij aanschuiven aan de tafel bij een binnenbeurs of in mijn caravan bij een buitenfestival. Zie ik jou daar?

Lente en Zomer

Najaar en Winter

Shanti Festival

28 & 29 september

Zielsgelukkig

1 september

?

(wordt nog ingevuld)