Ontmoetingen

1 op 1 op locatie, Online of een Lezing

Niemand komt zonder reden 

op je levenspad

Als jij mij bent tegengekomen kan ik waarschijnlijk iets voor je betekenen.
Misschien is alleen inspiratie voldoende of kan ik meer voor je doen?

1 op 1 in gesprek op mijn locatie


Door mijn verbinding met mijn eigen spiritteam kan ik, als jij mij dat toestaat, in contact komen met jouw team en jouw hogere zelf. Hiervoor zoeken we samen de rust op van een meditatie en geef ik je zo nodig de handvatten daarvoor.
Ik begeleid je in het aanschakelen op de bron en ik kan vervolgens invoelen en vragen stellen, aan jou of aan jouw team. Er kunnen vragen vanuit jou zijn waar een antwoord op kan komen, maar ook kan het zijn dat je iets mag horen of voelen. Zelf mag gaan ervaren of in de spiegel mag gaan zien.

Zie deze 2 uur als een leerzaam rustpunt voor jou, omdat jij dat verdiend!
Jouw investering is 150,- euro inclusief de btw

Wil je een afspraak inplannen of wil je nog meer weten over deze mogelijkheid, vul dan het contactformulier in.

Online-gesprek

Op eenzelfde wijze als in het 1 op 1 gesprek, maar dan online.
Met dezelfde verbinding en mogelijkheden. 

Zie dit uur als een leerzaam rustpunt voor jou, omdat jij dat verdiend!
Jouw investering is 95,- euro
inclusief de btw

Stuur mij een bericht via het contact formulier als je  geïnteresseerd bent.

Een lezing

Van dé Interieurarchitect

 
Dé interieurarchitect voor jouw Huis. Met het oog van de interieurarchitect trek ik verbanden tussen wonen en welbevinden. 

Vanuit mijn achtergrond als interieurarchitect was het voor mij logisch om na het vormgeven van woningen toe te groeien naar het vormgeven van jouw welbevinden in jouw eigen Huis, jouw lichaam. Uit mijn ervaringen van al die jaren kan ik zeggen dat je je woning nog zo mooi kan maken, als je je niet thuisvoelt in jezelf voel je je nergens thuis. Die groei  in mij is mede ontstaan en vormgegeven door een langdurig traject van Burn-out en frozen shoulders en nog wat meer mooie inzichten in mijn lichaam en dat mooie systeem van Body Mind & Soul. Waardoor ik nu Out of the box kan denken en beide routes en inzichten met elkaar kan combineren tot een mooi pallet. Ik bezit de drive om mijn podium te pakken en jou inzichten te verschaffen over jouw eigen Huis waarmee je jouw leven mooier vorm kunt geven en je daarmee meer thuis kunt voelen.

Woonbranche

Voor een onderneming uit de woonbranche is een lezing door mij bijzonder geschikt om op die manier in het thema te blijven en tegelijk het welbevinden van de medewerkers omhoog te tillen. 

De lezingen worden geschreven op jouw doelgroep en wensen met inachtneming van mijn missie.

Preventieve gezondheidszorg

Voor ondernemingen, verenigingen of andere verbanden die begaan zijn met preventieve gezondheidzorg zorgt een lezing door mij voor meer verbinding in onszelf, met ons lichaam en het hele pakket Body Mind & Soul. En tegelijk voor een ontspannen link met onze beleving van wonen.

Om wat meer inzicht te krijgen in de toonzetting van een lezing door mij volgt hier één van mijn blogs


Met de Mindset van een interieurarchitect kijk ik naar dat mooie huis waar jij permanent in woont. Dat huis wat ik niet kan verfraaien met een kek verfje of een mooi stukje behang, wat ik niet kan aanvullen met luxe design meubels en een hardhouten vloer, maar wat ik met het juiste advies wel in balans kan brengen zoals ik ook een mooi interieur in balans bracht. Dat huis waarin jij woont, jouw Body, is perfect voor jou. Je bent erin geboren en je gaat erin dood. En onderweg tijdens jouw reis is het aan jou hoe je ermee omgaat. 

Hoe ga je om met de buitenkant, probeer  je er met een grondige verbouwing  een villa van te maken of pleeg je alleen het hoognodige onderhoud? Accepteer je het  zoals het is of wens je dat het anders was. Je kunt er naar omkijken of het negeren. Je kunt er trots op zijn en het koesteren of iedere oneffenheid met afschuw bekijken en proberen weg te poetsen. En dan heb ik het alleen nog maar over de buitenkant. Ook de binnenkant van het huis kun je met regelmaat onderhouden en koesteren of je laat de boel de boel omdat je eigenlijk altijd onderweg bent en nooit thuis. En als je er wel bent plof je op de bank met cola en chips. Je kunt natuurlijk ook een heerlijke stoel neerzetten met de blik gericht op een prachtig uitzicht waarbij je helemaal tot rust komt en waar je je thuis voelt. Wat is jouw strategie? 


Bedenk wel, het moet een leven lang mee. Je kunt niet zonder onderhoud verwachten dat het overeind blijft. Als de verf eraf bladdert aan de buitenkant en het behang loslaat van binnen, weet dan dat je een keuze hebt. Er is altijd een keuze. Laat je het gaan, negeer je de signalen, dan zul je moeten accepteren dat jouw reis vroegtijdig eindigt.

Maar het mooie is dat het onderhoud van deze woning geen extra geld hoeft te kosten. Het vraagt tijd en inzet. Het vraagt liefde en geduld. Dus wat let jou om onderhoud te plegen?

Wat ga jij doen? Blijf jij zitten in een ruimte die niet goed voelt en leg je je er maar bij neer of ga je opzoek naar verbetering? Laat jij jouw huis over aan de interieurarchitect of ga je er zelf mee aan de slag?

Deze interieurarchitecte is vastbesloten jou te helpen met interieuradvies en inspiratie voor jouw huis, jouw Thuis. Ik kan jou inspireren om materialen en kleuren te gebruiken die elkaar versterken en aanvullen. Door  jouw Body Mind en Soul in balans te brengen en jouw systeem aan te vullen. Jouw systeem te versterken,je  vertrouwen te geven en je terug in je kracht te zetten.Laat je vast inspireren op YouTube  

Daar vind je de filmpjes van Dé interieurarchitect. Korte inspiratievideo's waarin ik steeds een link leg tussen de interieurarchitect en jouw Huis, het lichaam waar je permanent in woont.

Ook vind je daar 5 filmpjes die samen het totaal van lichaamsbewustzijn toelichten.

Lijkt een lezing jou wat? 

Altijd in overleg en met een op jouw lijf geschreven inhoud in lijn met mijn missie. De investering in deze lezing is gebaseerd op deze voorbereiding en op de dag zelf waarop de lezing gegeven gaat worden. Oók zorg ik altijd dat er een aardigheidje wordt uitgedeeld aan het einde van de lezing om de informatie te laten beklijven.

Jouw investering in deze lezing: 750,- tot 1.500,- euro 
afhankelijk van locatie en deelnemersaantal. 
Stuur mij een bericht als je in een lezing geïnteresseerd bent of er eerst eens over door wilt praten met mij.

Denk ook eens aan de 1dag-Retraite vanuit jouw Thuis

Een Retraite die je kunt volgen vanuit je eigen omgeving. Het is mogelijk doordat ik mijn toolbox inzet en je een spiegel-pakket toestuur.
Lees meer hierover: