Kaarten & Stenen


Mijn verbinding met het liefdevolle Universum is volledig en krachtig. Zodanig dat ik anderen inzichten mag doorgeven van de Engelen en van jouw eigen Spirit-Team. Ik doe dat vanuit een zielsmissie en ik weet dat diegene die mijn hulp daarin kan gebruiken vanzelf op mijn pad en op mijn site terecht zal komen.   

Ik gebruik daarbij kaarten en stenen om de boodschappen helder te krijgen en de juiste energie te laten stromen. Ik ben de verbinding tussen jou en het Universum. De kaarten die voor jou bedoeld zijn zullen dan ook vanzelf uit het deck tevoorschijn 'springen' en ik kan ze, samen met jou, vertalen en toelichten. De stenen zullen je helpen te laten stromen wat gevoeld mag gaan worden. We leven in een bijzondere tijd waarin ook jij mag gaan doen waar je voor gekomen bent. Waarin jij in jouw volle kracht mag gaan staan en terug mag herinneren wat je hier komt doen of komt brengen. Het is onze tijd!

Hoe kunnen wij samen verbinden?

1 op 1 in gesprek op mijn locatie


Door mijn verbinding met mijn eigen Spirit Team kan ik in contact komen met JOU. Ik help jou je weer te verbinden met de Bron en jouw hogere zelf, de bron van wijsheid. De connectie te maken met jouw engel(en) en gids(en) zodat zij gehoord kunnen worden door jou. Ik doe dat in alle rust en respect hier bij mij thuis op een prachtige zuivere plek in Middelharnis. Op loopafstand van het water en een klein strandje waar we samen, of heerlijk alleen, nog even kunnen uitwaaien en alles laten bezinken. 


Als je voor de eerste keer bij mij thuis komt ga je naar huis met een Mindful Journal waarin je kunt gaan schrijven over de connectie, de signalen en alles wat te maken heeft met die balans en dat spiegelen in jouw leven. Ook krijg je een edelsteen van mij mee die jou weer een stapje verder in de voor jou nodige energie zet.

Zie deze kleine 2 uur als een leerzaam rustpunt voor jou, omdat jij dat verdiend!
Jouw investering is 150,- euro 

Wil je een afspraak inplannen of wil je nog meer weten over deze mogelijkheid, vul dan het contactformulier in.

1 uurs gesprek. Live of Online


Een korter gesprek dan de 1 op 1. Mogelijk op mijn locatie of online, met beeldbellen.  Met dezelfde verbindende mogelijkheden. Ik leg kaarten en voel of er een steen nodig is. De edelsteen die nodig is om jou in de voor jou juiste energie te zetten kan ik op afstand zijn werk laten doen. Ook kan deze optie en dit gesprek worden ingezet als een vervolg op een eerdere ontmoeting tijdens één van de beurzen. Een vervolg op wat we daar bespraken, een verdieping of een check-up. 


Zie dit uur als een leerzaam rustpunt voor jou, omdat jij dat verdiend!
Jouw investering is 95,- euro

Kom je naar aanleiding van een eerder beursbezoek, dan breng ik het bedrag van het beursconsult in mindering op de 95,- euro.


Stuur mij een bericht via het contact formulier als je  geïnteresseerd bent.

Telefonisch consult

Een half uurtje bijpraten na een eerder bezoek op een beurs of juist een half uurtje kennis maken. Een moment inchecken met jouw Spirit-Team en even een blik in de spiegel. Ik houd de spiegel voor je vast. Kom tot jezelf!

 

Jouw investering is 30,- euro


Stuur mij een bericht via het contact formulier als je  geïnteresseerd bent. 

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op!