Angels & Stones

Welkom op deze bijzondere pagina

Als je deze pagina hebt weten te vinden kan ik je maar één ding vertellen
"Onze wegen mogen zich op dit gebied gaan kruisen"

Angel Cards

Mijn verbinding met het liefdevolle Universum is volledig en krachtig. Zodanig dat ik anderen inzichten mag doorgeven van de Engelen. Ik doe dat met de Angel Cards. Ik loop daar niet mee te koop, maar weet dat diegene die mijn hulp daarin kan gebruiken vanzelf op mijn pad en op mijn site terecht zal komen.   
Ik leg eigenlijk geen kaarten, maar ben de verbinding tussen jou en het Universum. De kaarten die voor jou bedoeld zijn zullen dan ook vanzelf uit het deck tevoorschijn 'springen' en ik kan ze, samen met jou, vertalen en toelichten.

Edelstenen

Door mijn verbinding met het liefdevolle Universum en de Engelen heb ik het in mij om met edelstenen te kunnen werken. Deze stenen hebben de kracht om je bij te staan voor een korte periode. Door op jou af te stemmen kan ik aanvoelen welke steen jou op dit moment het beste dient. Je krijgt de steen in bruikleen, ze keren altijd weer bij mij terug. Of de steen blijft hier bij mij en doet zijn werk op afstand. 

Mijn missie

Ik ervaar het als mijn missie tijdens deze reis op aarde om anderen hierin te begeleiden. Ik ben hier met dit doel gekomen en mag mij inzetten om meer verbinding te brengen met ons huis, ons lichaam. En dus ook op deze manier.

Ik heb deze kwaliteiten in mijzelf pas ten volle mogen omarmen na een interessante leerschool in de eerste fase van mijn leven hier. Inmiddels ben ik volledig aangekomen in mijn authentieke zelf en voel ik mij zeer gezegend en dankbaar dat ik de tweede helft van mijn leven op deze wijze invulling mag geven. Ik hoop jou hierin te mogen ontmoeten voor een kort moment, een kleine wandeling samen op jouw pad, waarna je je eigen weg weer vervolgd. 

De kaarten

Als je het gevoel hebt dat de kaarten tot je spreken, dat dat de reden is dat je op deze pagina terecht bent gekomen, dan stuur je mij een bericht via het contactformulier. Ik neem dan contact met jou op.

Hoe gaat het in zijn werk

Kaarten 'leg' ik graag persoonlijk als het voor je mogelijk is naar Goeree-Overflakkee te komen. Het is voor mij belangrijk dat ik in een energetisch zuivere omgeving ben. Als je te ver weg woont is het ook mogelijk de kaarten op afstand te leggen. In dat geval werk ik op spraak, zonder beeld, en vertel ik je wat ik zie en voel. 
Het is ook mogelijk dat de kaarten en stenen samenvallen doordat ik bij het gebruik van de kaarten inzichten krijg dat er ook een steen nodig is. 

Jouw investering

Bij mij op Goeree: Ik reken een half uur tijd. Kopje thee erbij en we duiken in ons moment samen. Je mag het gesprek opnemen en foto's maken van de kaarten. Ik reken hiervoor 50,- euro 
Op afstand: Ik reken een half uur tijd. Het gesprek vind telefonisch plaats en je mag het gesprek opnemen. De kaarten zal ik omschrijven in het gesprek.
Ik reken hiervoor 50,- euro 

De edelstenen

Als je het gevoel hebt dat de stenen tot je spreken, dat dat de reden is dat je op deze pagina terecht bent gekomen, dan stuur je mij een bericht via het contactformulier. Ik neem dan contact met jou op.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een steen zoek ik graag persoonlijk uit en geef hem aan je mee als het voor je mogelijk is naar Goeree-Overflakkee te komen. Het is voor mij belangrijk dat ik in een energetisch zuivere omgeving ben. Daarbij is het een mooie werking  als je de steen letterlijk bij je kunt gaan dragen. 
Als je te ver weg woont is het ook mogelijk de steen op afstand te leggen en hem hier te houden samen met een foto van jou. 
In beide gevallen zal ik aangeven tot hoe lang de steen bij je blijft en pas ik een retour beleid toe. Als de steen zijn werk heeft kunnen doen verliest hij de toegevoegde waarde voor jou. En zo kan ik altijd met een groot assortiment aan stenen de mensen blijven helpen. 
Als je de steen persoonlijk komt halen ontvang je hem met een zelfgemaakt klein zakje die je zo gemakkelijk bij je kunt dragen.

Jouw investering

Bij mij op Goeree: Ik reken 20 minuten tijd. Het bedrag wat je betaald is inclusief borg. Na retour sturen van de steen krijg je de borg terug.
Dit consult kost je 40,- euro inclusief de 21% btw .
Je betaald mij 60,- euro en je krijgt 20,- euro retour.

Op afstand: Na ontvangst van je foto spreken we een datum en tijdstip af waarop we energetisch kort in verbinding komen. Ik zoek de steen uit en laat deze hier bij jouw foto liggen. Ik stuur je daarvan een foto.
Ik reken hiervoor 40,- euro inclusief de 21% btw

Note

Ik richt mij alleen op de spirituele werking van edelstenen. De steen zal bij jou  precies dát stimuleren waar het voor bedoeld is. 

Contactformulier

Vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op!